Председателят на Народното събрание Никола Минчев е с положителен тест за COVID-19. От

...
Председателят на Народното събрание Никола Минчев е с положителен тест за COVID-19. От
Коментари Харесай

Председателят на НС Никола Манчев е с КОВИД-19

Председателят на Народното събрание Никола Минчев е с положителен тест за COVID-19. От Народното събрание прецизират, че той се е почувствал зле след заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента, траяло близо шест часа. След това той си е направил тест, информира NOVA.

През идващите дни Минчев ще взе участие в съвещанията на Народното събрание отдалечено по електронен път при съблюдаване на признатите от Народното събрание правила.

Според настоящите заповеди на здравните управляващи всички участници в заседанието на Съвета би трябвало да бъдат сложени под десетдневна карантина като контактни лица. Това слага под въпрос както визитата на премиера Кирил Петков в Северна Македония, по този начин и церемонията по встъпване в служба за втори мандат на президента Румен Радев.

Засега от президентската институция, които бяха домакини на Конституционен съд Народно събрание , отхвърлят коментар. Във вторник се чака да стане ясно ще бъде ли наложена карантина на контактните лица.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР